Power

Mandag–fredag: 10:00–20:00
Lørdag: 10:00–18:00

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.

I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.

Her i vår butikk på Byporten kan du kjøpe elektrovarer som hvitevarer, TV, lydplanker, PC, datautstyr, telefoner, nettbrett, kjøkkenmaskiner, kaffemaskiner, og masse mer av elektriske hjelpemidler.

I tillegg er vi forhandler av Norema kjøkken og tegner gjerne din nye kjøkkenløsning for deg. Norema har levert kvalitetskjøkken til norske og skandinaviske hjem i over 70 år. Kom innom vår butikk for å se våre utstillinger, få inspirasjon og slå av en prat med vår kjøkkenspesialist.

Hos oss finner du et bredt utvalg av merkevarer, blandt annet: Samsung, Sony, LG, Huawei, Doro, Fitbit, Polar, Asus, HP, Canon, Razer, Pinell, JBL, Bosch, Siemens, Miele, Aeg, Whirlpool, Point, Gram, Gorenje, Kenwood, Grundig, Sodastream, Jura, Philips, Apple, Iphone, Macbook, Playstation, PS4, og mange flere.

Med digitale prisskilt og en prisrobot som oppdaterer prisene på nett og i butikk hvert 15. minutt, er du garantert å få oppdaterte, lave nettpriser i POWER-butikkene.

Ta gjerne kontakt med kundesevice https://www.power.no/kundeservice/

Eller ring Power på telefonnummer: 21 00 40 00

Hjertelig velkommen til oss!

Vennlig hilsen
butikksjef Bjørn-Åge med personalet på Power Mo I Rana