Jula

Mandag–fredag: 07:00–21:00
Lørdag: 10:00–18:00

Velkommen til Jula Mo i Rana!

Målet vårt er å tilby et bredt og attraktivt sortiment til kreative hjemmefiksere og proffe, til lave priser. Vi ønsker å gi alle lyst til å fikse ting selv. Hos oss finner du verktøy, maskiner og arbeidsklær – men også andre produkter til hjemmet, hagen og fritiden. Kom innom oss så kan du være sikker på at du finner det du leter etter.

Du finner oss på Byporten kjøpesenter som ligger rett ved siden av E6. Her holder vi til sammen med blant annet Rema 1000 og Power. Det er enkelt å ta seg hit og vi har mange parkeringsplasser rett utenfor døren, samt vareutlevering av større varer på baksiden av varehuset. Vår nærmeste busstopp finner du kun 8 minutter unna varehuset.

Når du kommer til oss vil vi at du skal føle at det er en fin, ryddig, variert, innholdsrik og spennende butikk. Våre varehusmedarbeidere er til stede for å hjelpe deg på best mulig måte slik at du skal få en hyggelig kundeopplevelse hos oss. 

Jula Mo i Rana åpnet april 2010. Varehuset er på nærmere 3000 m2 og her har vi ca. 15 000 forskjellige varer fordelt på åtte avdelinger. Vi har kunder fra ulike distrikter rundt Mo i Rana med både stamkunder og nye kunder som besøker varehuset.

Hjertelig velkommen til oss!

Vennlig hilsen
varehussjef Torje med personalet