Café Byporten

Mandag–fredag: 08:00–20:00
Lørdag: 10:00–18:00

Cafe Byporten ligger i 2.egt på Byporten og er en av byens største og beste kafeèr. Hos oss kan du nyte en trivelig atmosfære med hyggelig betjening som gjør alt for at du skal få en god kaféopplevelse.

Ta en pause fra shopping med et deilig måltid mens du nyter utsikten utover fjord og fjell. Den lekre kakedisken er godt kjent blant både store og små kake-elskere. Vår store stolthet er at de fleste av de gode kakene er hjemmebakte. Vi har også et stort utvalg av påsmurt fra disk, lunsj og middagsretter. Kylling & bacon salat er manges favoritt. Fra menyen kan det også nevnes populære retter som pita med souvas, gratinert nachos, club sandwich, hamburger og klippfiskburger. På barnemenyen tilbyr vi hjemmelaget lasagne, pannekaker og toast.

Mandag-fredag 12.30-19.30 serveres dagens middag, denne varierer fra dag til dag og er inkludert kaffe. Fra kaffemenyen tilbys kaffe av beste kvalitet fra byens lokale kaffebrenneri Munin. Vi har kaffe latte, cappuccino, mm.

Vi tilbyr også catering. Har du en stor eller liten anledning, så hjelper vi gjerne til. Det kan være bryllup, konfirmasjon, barnedåp, lunsj på jobben eller kake til fredagskaffen. Vi tilbyr koldtbord, tapas, hjemmebakte kaker og snitter. Du kan også komme med ønsker, så hjelper vi deg, enten det er allergier eller om du har ønsker som ikke står på menyen.

Cafe Byportens gavekort er populær gave til den som har alt. Det kan være til jul, bursdag, morsdag eller farsdag.

Velkommen til oss på Cafe Byporten.