BO Interiør

Mandag–fredag: 10:00–20:00
Lørdag: 10:00–18:00

Bo Interiør er en spennende interiørbutikk med sjel – den gode varme stemningen. Hos oss finner du inspirasjon til hjem, hytte og kontormiljø. Vi har et særs bredt vareutvalg, og butikkene får levert nyheter ofte, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du besøker oss.

Vi har lekre, praktiske møbler – vi elsker møbler! Unikt, minimalistisk eller klassisk – vi har alt. Vi fører ett bredt utvalg av møbler fra både kjente og ukjente møbelprodusenter. Som Montana, Andersen Furniture, Juul, Ire, String, Nordal, House Doctor og Tine K for å nevne noen.

Her finner du herlige produkter til bad og velvære, belysning, mat og godteri du ikke kan være foruten, gulvmatter og tekstiler, porselen og annet kjøkkenutstyr. Vi har kaffebar, med tilhørende skravlekrok hvor gode venner møtes over en god kaffe og shopping.

Hos oss er vi er en fin gjeng med gode kollegaer som alle verdsetter og ønsker å gi deg som kunde den beste opplevelsen.

Ønsker du deg noe fra Bo Interiør, men bor langt unna butikken? Frykt ikke, vi har nettbutikk. Her kan alle få nyte et utvalg av det mangfoldige sortimentet som vi har på Bo Interiør. I tillegg kan du også handle hjemme og hente i butikken vår. Vi prøver å etterstrebe å legge ut alle våre nyheter i nettbutikken, men ser du noe på sosiale medier som du ikke finner på nett – ring eller send oss gjerne en mail.